Árak

Első alkalom a pszichológusnál

Az első konzultációs (ismerkedős) alkalmak során jelenlegi problémait tekintjük át, illetve az élettörténetét. Az úgynevezett első interjú általában 2-3 alkalomból áll. Az első ülésen az aktuális élethelyzetet, a hozott problémát és a keletkezésének körülményeit beszéljük át, illetve minden olyan tényezőt, amit Ön fontosnak tart.

Árak
A találkozók időtartama, gyakorisága, és a közös munka várható befejezése

Az egyéni alkalmak 50 percesek. A találkozások heti gyakorisággal történik a pszichoterápia haladása és a folyamatosság miatt szükséges. A párkapcsolati tanácsadások 90 percesek. A találkozások várható befejezése közös megegyezésen alapszik és a probléma jellegétől függ.

Időpont módosítás, lemondás

Az előre egyeztetett időpont változtatására, lemondására 24 óránál korábban van lehetőség. Amennyiben az időpont változtatása vagy lemondása ezen belül történik, így a lemondott alkalmak óradíjának fele rendezendő, a lemondás, kimaradás okától függetlenül.

Az egyeztetett időpontok Önnek fenntartott órák – amit más kliensnek nem adok át. Minden, egy napon belül lemondott alkalom vagy kihagyott ülés után a teljes díj fizetendő. Mindez azonban az Ön érdekét is szolgálja, hogy a tanácsadás, a terápia folyamatossága ne szakadjon meg, rendszeressége megmaradjon!

Rendelés helye

Rendelőm a Maróthy György utca 3. szám alatti irodaházban található. Az irodaház a Rákóczi utca illetve a Pereces utca felől közelíthető meg autóval. Parkolás a környékbeli kis utcákban lehetséges. A letisztult és otthonos környezet segít a bizalom kialakulásában és a feszültség oldásában.

Óradíjak

Első interjú: 20.000 Ft/50 perc.
Egyéni tanácsadás: 20.000 Ft/50 perc
Pszichoterápia: 20.000 Ft/50 perc
Párkapcsolati tanácsadás: 35.000 Ft/90 perc

Fizetés készpénzzel, megbeszélés szerinti ütemezéssel.