Online pszichológiai tanácsadás

Az új koronavírus miatt 2020. március közepétől kezdve pszichológiai tanácsadást csak online, felületek segítségével biztosítok, mely nem helyettesíti a személyes kapcsolatot, ám lehetőséget ad arra, hogy időben szakszerű támogatást, segítséget kaphasson mindenki. 

Az online felületeken (skype, viber, messenger) keresztüli pszichológiai tanácsadás egyre inkább alkalmazott módszer, hiszen rohanó világunkban sokak számára (pl. nagy lekötöttséggel járó munkakörökben, külföldre költözők számára, kismamák számára,) az online pszichológiai tanácsadás az egyetlen lehetőség, hogy pszichológiai tanácsadáshoz, pszichológus segítéségéhez juthasson. Az online pszichológiai tanácsadás révén lehetővé válik, hogy otthonából vagy irodájából megfelelő időben On-line kapcsolaton keresztül beszéljen egy lelki dolgokban jártas szakemberrel, pszichológussal, klinikai szakpszichológussal. Az online tanácsadás azonban nem helyettesíti a személyes pszichoterápia módszerét (melyben nem csak a szavak, de a metakommunikáció, a gesztusok, a testbeszéd is információforrás), mégis sok esetben nagy segítséget jelenthet. Fontos tudni, hogy a súlyosabb pszichés tünetek ilyen módon nem kezelhetők, krízis esetén nem alkalmas módszer.

Online pszichológiai tanácsadás
Hogyan működik?
  1. Telefonos időpont egyeztetés.
  2. Előre fizetés átutalással.
  3. Skype, Viber, Messenger beszélgetés, pszichológiai tanácsadás a lefoglalt időpontban.
Díjazás

Online tanácsadás, konzultáció: 11.000 HUF/50perc
Fizetés: Átutalás bankszámlára időpont foglaláskor.

Kapcsolat

További információ kérése, új időpont foglalása az alábbi elérhetőségeimen lehetséges:
Telefon:  + 36 (20) 916 – 36 – 43
Email: tanacsadas@keczelidanica.hu

A megbeszélt és lefoglalt órában kizárólag az Ön rendelkezésére állok. A személyes találkozásokhoz hasonlóan az online tanácsadás üléseit nem zavarja meg senki és semmi, a helyiségben egyedül tartózkodom. A teljes diszkréció tehát ebben a tanácsadási formában is biztosított.